Vacatures / Vacancies

De Nieuwe Internationale School van Esprit biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven. 

De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. De school maakt hierbij gebruik van vijf programma’s zodat elke leerling vanuit de eigen achtergrond op maat bediend kan worden en zelf de keuzes kan maken voor de eigen ontwikkeling. Naast de academische leerdoelen legt DENISE ook grote nadruk op de individuele ontwikkeling van iedere leerling door het stellen van persoonlijke leerdoelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan ontwikkeling van kwaliteiten als bedachtzaamheid, veerkracht, aanpassingsvermogen en internationaal bewustzijn. De school is een plaats waar ouders actief deelnemen en helpen aan het vormgeven van het internationale profiel van de school als gemeenschap. 

 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

DOCENT NT2 voortgezet onderwijs (0.8-1 fte)

Samen met collega’s van het Mundus College (ook onderdeel van Esprit Scholen) geeft u les aan de instroomgroep nieuwkomers. Het doel van deze instroomgroep is om in een korte periode te achterhalen op welk niveau de kinderen het beste geplaatst kunnen worden. U leert ze Nederlands en observeert hun werkhouding en studievaardigheden en toetst het niveau van de kinderen om dit te kunnen bepalen. Vervolgens stromen de kinderen afhankelijk van hun niveau door naar het Mundus College of naar Denise.

Als docent op DENISE bouwt u mee aan de missie en visie van de school. U verzorgt lessen van hoge kwaliteit en u weet onze leerlingen te boeien en te inspireren. U bent collegiaal, flexibel, innovatief en een meerwaarde voor een school in opbouw. Op DENISE gebruiken we iPads in de klas. U heeft hier ervaring in of bent in staat dit snel op te pakken.

Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2017. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met de rector, Leendert-Jan Veldhuyzen via 020 480 27 00.

Procedure
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u, bij voorkeur als PDF, per e-mail voor 5 december 2016 richten aan:

Yvonne Franken op y.franken@denise.espritscholen.nl o.v.v. vacaturenummer VCT-IN-1187 Vermeld altijd het betreffende vacaturenummer in de titel van uw e-mail.